Linking Fruit and Vegetable Consumption, Food Safety and Health Risk Attitudes and Happiness in Thailand: Evidence from a  Population-based Survey

Linking Fruit and Vegetable Consumption, Food Safety and Health Risk Attitudes and Happiness in Thailand: Evidence from a Population-based Survey

ชื่อผู้แต่ง : สิรินทร์ยา  พูลเกิด, สาสินี เทพสุวรรณ์, ณัฐจีรา ทองเจริญชูพงศ์ , อภิชาติ จำรัสฤทธิรงค์ , รศรินทร์ เกรย์
ชื่อวารสาร : Ecology of Food and Nutrition
ปีที่ตีพิมพ์: 2563

Ecology of Food and Nutrition Page. 1-16
doi.org/10.1080/03670244.2020. 1850448

Abstract URL: doi.org/10.1080/03670244.2020. 1850448
Fulltext URL: doi.org/10.1080/03670244.2020. 1850448

Keyword: